Tilbygning til din bolig

Synes du efterhånden, at der er ved at være trængt i boligen? Så kan løsningen være at få lavet en tilbygning.

Det kan selvfølgelig variere, hvordan du bedst muligt får værdi ud af en tilbygning. Når du beslutter dig for at få lavet en tilbygning, kan det både være i form af en udestue, carport, altan eller blot tilførelse af et ekstra værelse, der kan bruges til bryggers, stue, entre eller noget helt fjerde.

Det vigtigste er, at du overvejer, hvad der giver bedst mening for dig. Hvis du mangler et sted til værktøj eller hobby aktiviteterne, der sviner for meget til at være inde i boligen, så kan det være en carport er løsningen. Synes du omvendt, at du mangler plads, så kan en udestue være løsningen for dig, da den giver mere plads i boligen. Uanset hvad du ønsker, er vi sikre på, at vi hos murermester Mads Tolderlund kan hjælpe dig med at realisere din drøm om tilbygning.

  31 50 70 36

  Ring til os

  Tilbygningsmuligheder

  Byg et bedre hjem med den rigtige tilbygning

  Det er i virkeligheden kun din fantasi der sætter grænser for din nye tilbygning – men det gælder jo om at skabe det hjem du altid har drømt om.

  Vi tilbyder selvfølgelig at imødekomme alle forespørgsler og muligheder, men her er bl.a. lidt inspiration til dine tilbygningsmuligheder:

  • Udestue & Solrum
  • Terrasse
  • Altan
  • Carport
  • Ekstraværelse

   

  Har du spørgsmål, eller vil høre mere om dine muligheder for en ny tilbygning til dit hjem, så kontakt os! Vi finder helt sikkert den rigtige løsning til at skabe dit drømme hjem!