Tilbygning til din bolig

Synes du efterhånden, at der er ved at være trængt i boligen? Så kan løsningen være at få lavet en tilbygning.

Det kan selvfølgelig variere, hvordan du bedst muligt får værdi ud af en tilbygning. Når du beslutter dig for at få lavet en tilbygning, kan det både være i form af en udestue, carport, altan eller blot tilførelse af et ekstra værelse, der kan bruges til bryggers, stue, entre eller noget helt fjerde.

Det vigtigste er, at du overvejer, hvad der giver bedst mening for dig. Hvis du mangler et sted til værktøj eller hobby aktiviteterne, der sviner for meget til at være inde i boligen, så kan det være en carport er løsningen. Synes du omvendt, at du mangler plads, så kan en udestue være løsningen for dig, da den giver mere plads i boligen. Uanset hvad du ønsker, er vi sikre på, at vi hos murermester Mads Tolderlund kan hjælpe dig med at realisere din drøm om tilbygning.

Indhent et tilbud her

Tilbygningsmuligheder

Byg et bedre hjem med den rigtige tilbygning

Det er i virkeligheden kun din fantasi der sætter grænser for din nye tilbygning – men det gælder jo om at skabe det hjem du altid har drømt om.

Vi tilbyder selvfølgelig at imødekomme alle forespørgsler og muligheder, men her er bl.a. lidt inspiration til dine tilbygningsmuligheder:

  • Udestue & Solrum
  • Terrasse
  • Altan
  • Carport
  • Ekstraværelse

 

Har du spørgsmål, eller vil høre mere om dine muligheder for en ny tilbygning til dit hjem, så kontakt os! Vi finder helt sikkert den rigtige løsning til at skabe dit drømme hjem!

Tilbygning til din eksisterende bolig

Hos Muremester Mads Tolderlund tilbyder vi mange forskellige tilbygninger til dit hjem – vi arbejder i Frederiksværk, Halsnæs og store dele af Nordsjælland.
En udestue og solrum er en hyggelig løsning, og en garage sikrer bilen mod vind og vejr. Uanset hvad dine ønsker, hjælper vi dig i mål. Du kan altid kontakt os for at høre mere om, hvad vi netop kan tilbyde dig. 
Vi udfører alle slags tilbygninger både på muremestervilla, sommerhus osv. 
 

Hvad koster en tilbygning?

Uanset hvilke tilbygning I går og drømmer om, så giver vi gode råd om materialer, proces og resultat. Før arbejdet kan gå i gang, vil vi i den forbindelse udarbejde et uforpligtende tilbud, med en god pris på en tilbygning specielt til dig.
Der er f.eks. stor forskel, om man skal have en tilbygning på 30 kvadratmeter, eller om det er en på 40 kvadratmeter. Derfor er det vigtigt at have en fagmand med på råd under hele processen.
Vi sætter altid en ære i at opfylde vores kunders behov og ønsker. Om det så er tale om en tilbygning af hus, sommerhus, renovering af hus, sommerhus eller andet du skal have lavet, skal du ikke tøve med at tag fat i os. Vores priser er tilpasset efter dine behov.

Tilbygning i Frederiksværk, Halsnæs og øvrige Nordsjælland

Gør det nemt for dig selv, og få et ufærdigt projekt klaret. Vi udfører renovering i Frederiksværk, Halsnæs, Nordsjælland og omegn. så kontakt os og vi vil rådgive dig omkring din tilbygning. Du kan med fordele se nogle eksempler vi har lavet tidligere for vores glade kunder.