Renovering eller nyt badeværelse?

Overvejer du et helt nyt badeværelse?

En grundig renovering puster nyt liv i det gamle slidte badeværelse. Hos Murermester Mads Tolderlund har vi mere end 10 års erfaring med murerarbejde. Vi kan derfor hjælpe dig med alt inden for opsætning og nedrivning af badeværelse.

Netop badeværelset er et af de vigtige rum i dit hjem, det skal være indbydende i forhold til forkælelse og velvære.

Der findes mange udgaver af drømmebadeværelset, fordi det handler om, hvordan det passer til dig. Inden du derfor starter dit badeværelsesprojekt og tager kontakt til en murer, har du sikkert haft nogle tanker og ideer om, hvordan det skal se ud.

Når du kontakter murermester Mads Tolderlund, får du en murermester, der kun har fokus på at opnå dit ønskede resultat. Derfor hjælper, vejleder og rådgiver jeg gennem hele processen, indtil dit badeværelse står færdigt.

Indhent et tilbud her

Referencer

Nyt badeværelse

Det handler om tillid

Det handler i stor grad om tillid, når du lukker en håndværker ind i dit hjem. Derfor vil vi være muremesteren du kan regne med! Lige fra start handler det for os om, at du føler dig tryg og komfortabel med os, og at vi hjælper dig med at gennemføre dit projekt.

Vi er åbne og ærlige igennem hele processen, og vores tilbud afspejler altid vores ærlige vurdering af hvad der skal laves for at din byggedrøm bliver til virkelighed!

Der er ingen opgave som er for stor eller for lille, så uanset hvilket byggeprojekt du har i tankerne, er jeg sikker på vi kan finde den rigtige løsning.