Mureropgaver for virksomheder & erhverv

Er du erhvervsdrivende og leder du efter et professionelt og kompetent murerfirma?
Vi besidder både de faglige kompetencer, men også de nødvendige kommunikative egenskaber det kræves for at opretholde en professionel og klar dialog. 

Vi er et murefirma, der specialiserer sig i erhvervsopgaver, og har den erfaring og ekspertise, der kræves for at håndtere komplekse opgaver inden for byggebranchen. Vi har både den dygtige arbejdskraft og det nødvendige udstyr til rådighed, der gør os i stand til at levere høj kvalitet og effektive løsninger til erhvervskunder. 

Murermester Mads Tolderlund kan tilbyde hjælp til bl.a.:

Beskriv erhvervsopgaven i korte træk herunder
- så vender vi tilbage hurtigst muligt

[contact-form-7 id="45" title="Kontaktformular med besked"]

Vi samarbejder bl.a. med

Etableret murermester til større projekter og nybyg

Skulle du have brug for at få en mureropgave udført, som ikke står på listen – så hold dig ikke tilbage fra at kontakte os, da vi helt sikkert kan finde en løsning på din opgave.

Med over 15 års erfaring i baggagen i murerbranchen. Du kan derfor trygt vælge os som dit foretrukne murerfirma, hvis du mangler en murer til dit erhverv. Vi bestræber os altid efter at levere et stykke arbejde til perfektion, som du er 110% tilfreds med.

Derudover er det enormt vigtigt at have styr på alle parametre i projektet, når det kommer til så stort et omfang.
Vi forstår vigtigheden af dette og sørger naturligvis for at der er et godt overblik og at kvaliteten er i topklasse, hver gang – hele tiden.

Vi har prøvet kræfter af med lidt af hvert, som du kan se mere af på vores Facebook side eller på Instagram.

Fordelene ved at vælge vores murerfirma

Udover vores mange års erfaring inde for murerbranchen, så har vores murerfirma sørget for at gøre det så nemt som overhovedet muligt, for dig som erhvervskunde.

Hos os får du nemlig tildelt en fast kontaktperson gennem hele forløbet. Vi har nemme faktureringsmuligheder, hvor vi kan tilpasse betalingsløsningerne ift. din virksomheds behov, og ligeledes er der ingen skjulte gebyrer hos os.

Kontakt os hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud

Vi kan kontaktes både på telefon 31 50 70 36 , på mail murer@mads-tolderlund.dk, eller ved at du udfylder kontaktformularen her på siden. Så vender vi retur med et uforpligtende tilbud. Det kan ske, at vi bliver nødt til at besigtige opgaven, inden vi kan give et endeligt og mere præcist tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig.