Facaderenovering

Det danske vejr kan tage hårdt på facaden gennem årene.

 

Det kan derfor være, at du er nået til et punkt, hvor din facade trænger til en genopfriskning. Det kan være det blot er almindelig slitage, men samtidig kan der også være opstået revner eller andet.

Det gør selvfølgelig, at din facade ikke længere er så pæn, og at den ikke isolerer dit hjem optimalt. Det kan vi hos murermester Mads Tolderlund hjælpe dig med. Vi er eksperter inden for facerenovering og kan sørge for, at din facade igen kommer til at se pæn og flot ud.

Udover at det har positiv effekt på, hvordan din facade ser ud, har en facaderenovering også en positiv effekt på din varmeregning. En facaderenovering hjælper med at eventuelle huller eller sprækker tætnes, så der ikke kommer kulde ind den vej.

I den forbindelse kan vi også tilbyde dig en facadeisolering. Der isolerer vi simpelthen din udvendige facade, som holder både kulde og fugt ude og bevarer dit murværk.

En facadeisolering (også kaldt en “udvendig isolering”) er generalt ca. 30% mere effektiv end traditionel indvendig isolering. Hvis du alligevel er igang med en tilbygning, facaderenovering eller andet større renoveringsprojekt, bør du stærkt overveje en facadeisolering med i projektet, da man kan spare rigtige mange penge på den lange bane.

Indhent et tilbud her

Opmuret facade

Det kan vi tilbyde dig

Når vi skal stå for din facaderenovering, så er det et begreb, der dækker over flere ting. Hyrer du os, kan det være til en eller flere af følgende opgaver:

    • Reparation
    • Facadeisolering
    • Facadepuds
    • Sætningsrevener – vandskuring & MM

 

Selvom den opgave du har brug for ikke står her, så er vi helt sikre på, at vi kan løse det alligevel. Hold dig derfor ikke tilbage.

Facaderenovering Før/Efter

Facaderenovering førFacaderenovering efter