Renovering af bolig

Står du over for et større projekt, hvor du skal have renoveret dit hus?

Hos Murermester Mads Tolderlund kan vi hjælpe dig med at realisere drømmen. Med over 10 års erfaring i branchen har vi viden om, hvad der skal til. Netop derfor står vi klar med råd og vejledning i forhold til, hvordan dine drømme kan blive realiseret. Vi har base i Frederiksværk og kører derfor oftest ud her samt Nordsjælland og omegn, men det kan sagtens arrangeres, at vi kører længere.

Med et yderst erfarent og effektivt murerteam kan vi klare næsten alle typer af mureropgaver i forbindelse med renovering af hus. En række af de ting, vi kan stå for dækker over følgende:

 • Renovering af gulve
 • Nye fliser & klinker
 • Tilpasning af rum, herunder opbygning eller nedrivning af vægge
 • Renovering af badeværelse

Skulle du have brug for at få en mureropgave udført, som ikke står på listen – så hold dig da ikke tilbage fra at kontakte os, da vi helt sikkert kan finde en løsning på din opgave.

  31 50 70 36

  Ring til os

  Renovering med dig i fokus

  Når du hyrer Mads Tolderlund til dit renoveringsprojekt, så får du en murermester du kan stole på.

  Det er i hvert fald det, vi bestræber os på. Vi er meget stolte af at blive valgt af brugerne til vinder af årets håndværker pris 2019 – på intet mindre end Danmarks største håndværkerportal!

  Vi har altså også noget, der beviser, at du kan stole på, at vi går op i vores håndværk. Gennem hele renoveringsprojektet- og processen, vil vi bistå dig med råd og vejledning. Vi gør processen mellem os så transparent som overhovedet muligt, så du opbygger tillid til os.

  Vi vil være muremesteren du kan stole på.