Renovering af bolig

Står du over for et større projekt, hvor du skal have renoveret dit hus?

Murermester Mads TolderlundHos Murermester Mads Tolderlund kan vi hjælpe dig med at realisere drømmen. Med over 10 års erfaring i branchen har vi viden om, hvad der skal til. Netop derfor står vi klar med råd og vejledning i forhold til, hvordan dine drømme kan blive realiseret. Vi har base i Frederiksværk og kører derfor oftest ud her samt Nordsjælland og omegn, men det kan sagtens arrangeres, at vi kører længere.

Med et yderst erfarent og effektivt murerteam kan vi klare næsten alle typer af mureropgaver i forbindelse med renovering af hus. En række af de ting, vi kan stå for dækker over følgende:

  • Renovering af gulve
  • Nye fliser & klinker
  • Tilpasning af rum, herunder opbygning eller nedrivning af vægge
  • Renovering af badeværelse

Skulle du have brug for at få en mureropgave udført, som ikke står på listen – så hold dig da ikke tilbage fra at kontakte os, da vi helt sikkert kan finde en løsning på din opgave.

Indhent et tilbud her

Renovering med dig i fokus

Når du hyrer Mads Tolderlund til dit renoveringsprojekt, så får du en murermester du kan stole på.

Det er i hvert fald det, vi bestræber os på. Vi er meget stolte af at blive valgt af brugerne til vinder af årets håndværker pris 2019 – på intet mindre end Danmarks største håndværkerportal!

Vi har altså også noget, der beviser, at du kan stole på, at vi går op i vores håndværk. Gennem hele renoveringsprojektet- og processen, vil vi bistå dig med råd og vejledning. Vi gør processen mellem os så transparent som overhovedet muligt, så du opbygger tillid til os.

Vi vil være muremesteren du kan stole på.

Tag en fagmand fra Frederiksværk med på råd

En renovering og facadeisolering af huset kan være ganske omfattende. Hos Muremester Mads Tolderlund står vi klar til at hjælpe

Energirenovering af sommerhus

Når du skal renovere dit sommerhus, så tænk over om det skal være en energirenovering.
Energirenovering er moderne for tiden, et typisk sommerhus kan meget vel have en marginalt lavere energiforbrug end et parcelhus. Derfor er energi vigtig i forhold til, hvis der skal laves renoveringer af f.eks. facadeisolering.
Står du med tankerne om en renovering af dit hus eller sommerhus, eller en tilbygning burde du overveje energirenovering i dit projekt. Vi har det bedste team med ansatte som er opdateret inden for den nyeste viden, og fagudlærte. Vi har desuden også det bedste udstyr inden for materialer, værktøj og veluddannede håndværkere. Vi har derfor den rette viden og forudsætninger for at udføre det resultat som du ønsker.
Har du interesse i at udvikle din bolig, kan du med fordele klikke dig ind på vores side om tilbygning, og er det facaderenovering , så kan du læse mere om det.

Renovering i Frederiksværk, Halsnæs og omegn

Gør det nemt for dig selv, og få dit ufærdigt projekt færdigt. Vi udfører renovering i Frederiksværk, Halsnæs, Hillerød, Nordsjælland og omegn. Kontakt os så vi kan rådgive dig i dit renoveringsprojekt.