Skal du have microcement?

Microcement, der også er kendt som microbeton, er det nyeste skud inden for håndværkerbranchen.

Det er generelt blevet taget rigtig godt imod og anvendes nu til stort set alle flader. Det, der gør det så unikt, er, at du har rigtig mange muligheder for at personliggøre, hvordan det ser ud. Forskellen fra den almindelige kedelige grå cement er, at du kan blande både farver og udseende, så det bliver unikt til dig. Vi følger altid med branchen og markedets nyeste tendenser, og derfor kan murermester Mads Tolderlund selvfølgelig stå for, at der bliver lagt hos dig.

  31 50 70 36

  Ring til os

  Microcement

  Hvorfor vælge det?

  Microcement, som også kaldes microbeton, har en finere konsistens og kan derfor bruges til flere formål en traditionel cement. Det bliver oftest brugt som gulvbelægning, men det kan også bruges til belægning af vægge, trapper, bordplader og i badeværelser.

  Microcement udemærker sig også på prisen – generelt set er det faktisk billigere materiale, end mange andre materialer, man kan anvende.

  Den sidste gode grund for at vælge det er, at du kan anvende det til stort set alle flader. Det tæller både vægge og gulve i badeværelse eller køkken. Til slut har det rigtig god holdbarhed og holder i virkelig mange år.

  Du bør dog være opmærksom på at microcement ikke opfører sig helt som almindeligt cement – derfor er det vigtigt at du får den rette vejledning.

  Har du spørgsmål og hvilke muligheder det rummer? Så kontakt os da vi med stor glæde kan give råd og vejledning.